Știința nucilor de cocos

0

Sfaturi de viață din universul Stângii: fumatul de marijuana ar putea duce la deshidratarea vaginului și de aceea este indicat să vă lubricați cu ulei din nucă de cocos. Așa recomandă Julie Holland, psiho-farmacologistă din New York, într-un articol din renumita publicație VICE.

Țigările cu marijuana mă excită sexual. Credeam că e din cauza faptului că am avut relații cu atâția drogați încât am ajuns să asociez mirosul de dihor al marijuanei cu actul sexual, dar se pare că există oarece motivație științifică în spate.

Ah, ȘTIINȚA! E o lubricare științifică, deci suntem de partea Binelui, cu Einstein, madam Curie și laboratoarele NASA.

Mă bucur că noi românii nu suntem mai prejos, doar avem reprezentanți științifici în parlament: acel partid care luptă împotriva diabetului și otitei, cu accize contra zahărului și reglementări de decibeli pe metru pătrat.

În lumina dezvăluirilor din VICE, e momentul să facem ceva pentru combaterea deshidratării vaginale. Rog partidul științific să lupte în parlament pentru trecerea uleiului din nucă cocos în nomenclatorul de medicamente compensate, iar pentru tineri să fie înființat programul „Primul litru pe lună gratuit!”.

VICE: Smoking Weed Might Be Drying Up Your Vagina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here