Galeria de afișe din interiorul parlamentului UE

0

Cobori în jos, seceră și ciocan blând,
Alunecând pe-o rază,
Pătrunde-n casă și în gând
Și viața-mi luminează!

Arba Kokalari, născută în 1986 în Albania, este un politician suedez al Partidului Moderat (centru-dreapta, partid liberal cu unele abordări conservatoare). La alegerile generale din toamna anului trecut Moderații s-au clasat pe locul secund, obținând 19.4% din numărul de voturi.

Aflându-se în clădirea parlamentului Uniunii Europene, Arba Kokalari a filmat coridorul unde se află și biroul eurodeputatului din partea Vänsterpartiet, sau Partidul Stângii. Partidul Stângii este un partid socialist și feminist, care a obținut 8.1% din voturi la ultimele alegeri generale din Suedia.

Scopul înregistrării a fost de a face cunoscută publicului colecția de afișe, lozinci și însemne comuniste care tapetează în interior pereții parlamentului UE.

Lenin, revoluția din octombrie, Marx și Engles, afiș al partidul comunist portughez, afiș cu secera și ciocanul celebrând festivalul anual Avante! organizat de partidul comunist portughez, portretele lui Hugo Chavez și Che Guevara alcătuiesc panoplia morbidă a simpatiilor politice din interiorul parlamentului UE.

Pe coridorul @vansterpartiet din interiorul parlamentului UE sunt celebrate dictaturi, ucigași în masă și societăți totalitare. Revoltător! Trebuie să luptăm împtoriva extremismului de stânga și de dreapta din Europa.

Autoarea este imparțială, dar până când va fi descoperită debaraua cu însemne ale extremei drepte luați cunoștință de omagiul mainstream și la vedere din interiorul instituției care legiferează pentru un continent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here