Politicianul PLUS nu primește întrebări incomode

0

Europarlamentarul de la Plus, fost ministru al muncii în guvernul Cioloș, a făcut afaceri cu corupții pe care îi renegă azi. Vezi Dragoș Pîslaru: politica nouă cu ticăloșiți vechi.

Iar azi face pe niznaiul.

Io sunt fan USR/Plus.
Când ii descoperi în anchete jurnalistice in firmele lor cu familiile procurorilor DNA, nu raspund. Pentru ca sunt aroganți și importanți. Deși le ceri corect jurnalistic punct de vedere înainte de publicarea anchetei, ei nu dau. Cu greu ti se răspunde la un sms, ti se da un mail, trimiți întrebările și iar nu mai raspund. Aștepți ca prostul. Bineînțeles, pentru ca ei sunt importanți şi corecţi și transparenți și deschiși. Reacționează abia după publicare, când preia presa ancheta, își dau seama ca e cam nasol și trebuie sa explice inexplicabilul și coincidentele.
Când vrei sa le ceri punct de vedere pe contractele lor cu statul, bani publici, niște milioane de euro, descoperite de mult timp de alți colegi din presa, iar nu răspund. Pentru ca ei sunt importanți, corecti și cinstiti, deschiși și transparenti.
USR, viața noastră e. La ei, coco public din banii fraierilor dați de PDL, Ciuma Roșie și UDMR cică nu se pune ca ei sunt “meseriașii’ și “servesc țara”😂. Mai nene, dacă sunteți atât de buni, atât de profesioniști, de ce nu v-ati făcut averi din bani privați, nenicule, nu pe coco de la fraieri pe care ii prostiti?

Sorina Matei, jurnalist – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here