Categorii
Opinii

Învățăturile unei lesbiene pentru tineretul USR

Organizația de tineret USR a dat publicității un emoționant mesaj de love, întărit de câteva statistici impresionante.

Partajare
 • 96
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Organizația de tineret a USR nu se preocupă de problemele reale ale tinerilor, ci se insinuează în lenjeria lor intimă și emite judecăți de victimizare în numele agendei LGBT.

Scopul pe luna iunie 2019 a fost atins prin citarea unor statistici produse de către organizația ACCEPT în 2015 și date publicității în februarie 2016:

Numerele:
– 0 copii furați de cupluri homosexuale după ce a picat referendumul CpF.
– 1 din 4 elevi de liceu consideră că homosexualii și lesbienele sunt niște ființe inferioare.
– 1 din 2 ar fi deranjați să aibă un coleg homosexual, iar 1 din 3 elevi nu ar fi de acord să aibă o colegă lesbiană.
– 3 din 10 elevi evită să vorbească cu colegi despre care se spune că ar fi de altă orientare sexuală.
– 3 din 5 elevi LGBTQ+ au fost victime sau martori ai unei agresiuni.

💪 Generația noastră vrea să promoveze o politică a speranței, libertății și acceptării.

🏳️‍🌈 Luna #Pride este un prilej important de a ne aminti de toate aceste probleme cu care se confruntă tinerii doar pentru că au o orientare sexuală diferită și să le transmitem că le vom proteja drepturile.

Prima „statistică”, cea în care se vorbește despre „0 copii furați de cupluri homosexuale după ce a picat referendumul CpF”, nu are nicio legătură cu sondajul din 2016. Se închipuie o ironie la adresa celor care susțin familia normală, dar aduce mai degrabă cu o nerozie de puberi chinuiți de acnee.

Pentru relevanța celorlalte statistici este util de consultat documentul care explică metodologia folosită în acest sondaj. Nu se specifică marja de eroare, un element important pentru estimarea reprezentativității unui sondaj de opine. Aflăm doar că s-a folosit un eșantion de 613 liceeni din cadrul a zece licee, din opt județe.

Apoi este reunoscut faptul că „această cercetare pilot nu este reprezentativă pentru toată populația de elevi de liceu”.

Sunt recunoscute și alte probleme. „Rezultatele pentru chestionarul creion-hârtie administrat față în față elevilor pot fi influențate de fenomenul dezirabilității sociale, deoarece aceste chestionare au fost administrate în clasă și ca urmare pot apărea distorsiuni fie în sensul minimizării unor atitudini, fie în sensul exagerării unor comportamente.”

„Această cercetare își bazează o parte din rezultate pe informații referitoare la elevii LGBT și aliații lor obținute prin intermediul unui chestionar online. În această bază de date s-au făcut numai înregistrări de IP-uri unice însă este posibil să existe și aici distorsiuni datorate lipsei contactului direct dintre operatorul de chestionar și persoana intervievată.”

În ce privește obsesiile (homo)sexuale ale tinerilor din USR, una dintre cele mai renumite și cultivate lesbiene din SUA are câteva învățături de transmis:

0
Partajare
 • 96
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Emil Borcean

De Emil Borcean

Sunt geolog prin formație universitară și programator software de profesie. Am trăit numeroși ani în Anglia, Canada și Germania. În 2007 am întemeiat patruped:bun biped:rău, unul dintre primele bloguri conservatoare de limbă română. (Titlul parafraza expresia "two legs bad, four legs good" din romanul Ferma Animalelor de George Orwell.)
În anul 2010 am înființat, împreună cu colegii de la blogul Dreapta.net, publicația conservatoare În Linie Dreaptă.
Mă consider un conservator de rând, adică al omului de rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *