Normalizarea prostituției

0

Cu ocazia marșului homosexualității a fost prezentată și formula lapidară de mai jos, conținând un gând adânc:

Însă panseul cu pricina a fost inaugurat câteva săptămâni mai devreme, cu ocazia unui protest al „lucrătoarelor sexuale”, numeroase cam cât degetele de la o mână:

Pentru o îndeletnicire care presupune drept condiție de bază a fi sub cineva, este remarcabilă preferința de a fi sub socialism. Se pare că aceeași activitate, sub un mușteriu socialist, devine instantaneu o contribuție înălțătoare la împlinirea cincinalului în patru ani și jumătate (gândiți-vă la oțelarii și tractoriștii care devin eroic de productivi după o partidă de sex proletar) și nu o tranzacție înjositoare, ca în capitalism.

Da, îmi aduc aminte de contingentul de „lucrătoare sexuale” satisfăcute de grija organelor de partid și de stat, mărșăluind de 1 mai alături de ceilalți oameni ai muncii de la orașe și sate și făcând ochi dulci tovarășilor de la tribuna oficială.

Această inovație lingvistică, aparent ridicolă, are drept scop legitimizarea prostituției drept „o meserie ca oricare alta”. O miză importantă, dar nedeclarată, constă în normalizarea acestei îndeletniciri drept carieră de considerat pentru tinerii la început de drum, aflați încă pe băncile școlii. Nu va dura mult timp și acest lucru va deveni evident și în România.

Deocamdată, iată cum se face acest lucru în Canada: TOTUL PENTRU COPII! DOAR EI SUNT VIITORUL, NU-I AȘA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here