Google: cenzură și manipulare la nivel global

0

James O’Keefe și Project Veritas au distribuit recent un film de investigație referitor la practicile Google de a manipula algoritmii rezultatelor de căutare, astfel încât să fie afișate prioritar sugestii de căutare și pagini web care se conformează noțiunii de „Machine Learning Fairness”.

MLF nu este altceva decât o tehnică de cenzură și manipulare aplicată de Google prin metode de inteligență artificială.

Jen Gennai, persoana care conduce departamentul de „inovație responsabilă” în cadrul Google, recunoaște că scopul major al companiei la ora de față este de a împiedica o victorie a lui Donald Trump în 2020.

Filmul a fost inițial încărcat pe YouTube (care face parte din conglomeratul Google) și a fost eliminat după câteva zile, răstimp în care a înregistrat un milion de vizualizări și aproape 50,000 de reacții favorabile.

Articolul precedentNormalizarea prostituției
Articolul următorIsteria încălzirii globale
Emil Borcean
Sunt geolog prin formație universitară și programator software de profesie. Am trăit numeroși ani în Anglia, Canada și Germania. În 2007 am întemeiat patruped:bun biped:rău, unul dintre primele bloguri conservatoare de limbă română. (Titlul parafraza expresia "two legs bad, four legs good" din romanul Ferma Animalelor, de George Orwell.) În anul 2010 am înființat, împreună cu colegii de la blogul Dreapta.net, publicația conservatoare În Linie Dreaptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here