Când numai satira ține pasul cu realitatea

0

Liderii Democrați ai națiunii au anunțat marți că își schimbă complet atitudinea față de zidul la graniță propus de Trump, deoarece „așa ceva îi va ține pe americani înăuntru, după ce trecem la socialism”.

„Noi am crezut că zidul de frontieră este o idee proastă, rasistă”, a menționat Alexandria Ocasio-Cortez. „Dar apoi s-a aprins un bec deasupra capului meu. Era doar un bec, nu o idee propriu-zisă, ceea ce a fost dezamăgitor. Dar asta m-a făcut să mă gândesc că aș putea să încerc să am o idee. Și mi-a venit o idee: toată lumea va încerca să fugă după ce trecem la socialism, dar ce s-ar întâmpla dacă ar fi un obiect mare și solid de-a lungul graniței? Atunci nu ar mai putea să fugă. Vreau să spun că ei ar putea încerca să se cațere pe zid, dar noi am putea să îi împușcăm.”

Senatorul Bernie Sanders a spus că, în experiența sa, zidurile sunt „absolut necesare” pentru a-i împiedica pe cetățenii unei țări socialiste să fugă. „Sovieticii au avut dreptate: zidul mare din Berlin, cortina de fier simbolică, împușcarea celor care încercau să fugă. Toate sunt necesare pentru un stat socialist sănătos”. În plus, a adăugat Sanders, politicienii ca el ar fi scutiți de regula „nimeni nu fuge” și ar putea zbura înafară oricând ar dori, cu un avion guvernamental.

Alți Democrați au sugerat că zidul de frontieră ar putea fi îmbunătățit prin amplasarea de mine de teren pe partea americană și prin ridicarea de avanposturi cu paznici înarmați cu AK-47 și însoțiți de câini fioroși.

De asemenea, zidul ar trebui să fie extins pentru a înconjura întreaga țară și „poate nu ar strica o cupolă mare deasupra”.


În original icon-caret-right Dems Change Mind On Border Wall After Realizing It Will Keep People From Leaving When We Switch To Socialism

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here