Interviuri cu Marcela Țușcă și Valentin Licxandru

0

Lucian Vâlsan, coordonatorul proiectului Alternativa Libertății, a trecut recent prin București. M-am bucurat de întâlnirea cu el și am vorbit pe îndelete la umbră în grădina unde se destinde caimacul progresului bucureștean, la restaurantul Verona.

Lucian a venit echipat pentru un interviu, dar m-am sustras politicos. Însă Lucian a realizat alte interviuri pe perioada șederii sale în oraș, dintre care două mi-au atras atenția în mod deosebit.

În primul, Marcela Țușcă dezghioacă pănușile geopolitice din republica Moldova ca pe un știulete de porumb și aduce la lumină fojgăiala de gândăcei care fac și desfac alianțe și s-au prins recent în hora unirii pentru binele poporului.

Marcela Țușcă - Republica Moldova este o Uniune Europeană în miniatură

În al doilea, Valentin Licxandru de la Alternativa Dreaptă București vorbește despre cele la zi în cadrul AD, istoria partidului, idei conservatoare, cum se raportează AD în mod concret la astfel de idei… și multe altele. O discuție instructivă pentru oricine interesat de Alternativa Dreaptă și pentru mine o plăcere să descopăr că AD, în afară de doamna Adela Mîrza, dispune și de alți lideri inteligenți care degajă naturalețe și au calitatea de a se face plăcuți fără opinteli.

Valentin Licxandru - Un croitor priceput măsoară de zece ori și taie o dată

Tot despre AD, interviul luat doamnei Adela Mîrza în luna martie: Interviu cu Alternativa Dreaptă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here