Notabil

Uneori Trump

Revista americană conservatoare National Review a trecut de la NeverTrump la SometimesTrump.
Sometimes Trump: Now More Than Ever
icon-link

Îndreptar lingvistic

Recomandăm folosirea termenului "cretinism" în loc de "feminism", deoarece "feminism" ne duce cu gândul la feminitate.


icon-link

Cronologia tragediei din Caracal

Un sumar clar a ceea ce se cunoaște deocamdată despre tragedia din Caracal. Cronologia neputinței: falimentul statului român în date și ore
icon-link

O bătaie de joc

MATRIARHATUL TÂMPEȘTE. Cu nerușinare pre moarte călcând, sau instrumentarea ideologică a unei tragedii:icon-link

Cioloș, democratul din popor

NU ESTE DEMOCRATIC SĂ CÂȘTIGE CINE NU TREBUIE.


icon-link

Birocrația poate fi redusă

Programul de debirocratizare a guvernului federal american: Trump a cerut eliminarea a două reglementări existente pentru fiecare reglementare nouă, dar pâna acum raportul este de 13 la 1. Astfel au fost economisite 33 miliarde dolari.
Deregulation explodes under Trump, 13 regulations killed for every new one, $33B saved
icon-link

Aselenizarea colonialistă

ABCES n. pl. e (fr. abcés, lat. abscessus, abcessus). Med. Buboi, umflătură dură și țuguiată din care, cînd se coace, iese puroi. La stângiștii din SUA s-a copt cu ocazia aniversării a 50 de ani de la primii pași pe Lună.


icon-link

Trump discriminează în cel mai urât mod posibil

SCANDALOS! UN PREȘEDINTE AMERICAN ANTICOMUNIST.


icon-link

California, fief al partidului Democrat

SOCIALISM AMERICAN. Los Angeles și alte orașe din California sunt infestate de șobolani. Los Angeles, California cities 'overrun by rodents' that pose public health epidemic, study says
icon-link

Interviu Traian Ungureanu

ȘLEAU, șleauri, s. n. - Drum de țară natural, neamenajat. PE ȘLEAU - interviul recent acordat de Traian Ungureanu:

Traian Ungureanu, cum se vede Europa din Parlamentul european? Ca o țară? Ca o federație, ca un continent?

Ca o expoziție de superiorități, narcisism și alte sporturi morale care stârpesc modestia și clădesc ego-ul. Așa cum e folosită în Parlamentul European, Europa e un consumabil docil, avantajos și nedefinit. Nimeni nu știe sau nu îndrăznește să își aducă aminte că Europa e mult anterioară și va fi mult posterioară UE.


Citiți-l în întregime.
icon-link

În tranzit

Suntem țară de tranzit pentru traficul de migranți ilegali:

Mai multe percheziţii au avut loc, luni dimineaţa, la Arad şi Timişoara, pentru destructurarea unei grupări care se ocupa cu traficul de migranţi. Gruparea avea legături în Turcia, iar transporturile se făceau cu TIR-urile, costul ajungând până la 10.000 de euro de persoană.

Percheziţii pentru destructurarea unei grupări de trafic de migranţi, la Arad şi Timişoara

icon-link

Claudiu Năsui, membru al biroului național USR

Salvează România din tată în fiu:

Claudiu Năsui a făcut Liceul Francez „Anna de Noailles” din București, liceu unde taxele anuale sunt de 6.823 de euro. Dar banii nu sunt o problemă pentru familia Năsui, iar asupra acestui lucru vom reveni.
...
În 1986, la un an după nașterea lui Claudiu Iulius Gavril, Dorel Năsui, tatăl acestuia, „fuge“ din țară, în SUA. În mod inexplicabil, nici fratele său și nici cumnata, unul economist principal în Centrala Peștelui, cealaltă angajată într-o firmă de comerț exterior, nu au de suferit în urma fugii lui Dorel Năsui, într-o epocă în care a avea rude în străinătate era un păcat capital.


Integral aici.
icon-link

Washington Post nu pierde ocazia să se facă de râs

Washington Post marchează 50 de ani de la prima aselenizare cu un tweet stupid, dar reprezentativ pentru decăderea acestui ziar în jumătatea de secol care s-a scurs de atunci.

Răspunsurile cititorilor merită citite. Aici.
icon-link

Facebook Jugend

"Voi lupta până la ultimea mea picătură de sânge ca să ai dreptul de a nu fi de acord cu mine." — Secolul XX (Ion Rațiu)

"Mulțumesc Facebook!" — Secolul XXI (Delator Facebook și simpatizant USR, mândru că a determinat suspendarea temporară a lui Adrian Papahagi)
icon-link

Reprimarea mişcărilor studenţeşti din România anului 1956

„Jos rusa şi marxismul!”, „Vrem ştiinţă, nu politică în universitate!”, „Urmaţi exemplul studenţilor unguri, cehi şi poloni!” – Manifestele studenţilor din Bucureşti, noiembrie 1956
icon-link

Feminitate

Feminitatea s-a refugiat în fotografii vechi. Pe stradă defilează obscenități împachetate în zdrențe.


icon-link

Șeful de cabinet al Alexandrei Ocasio-Cortez explică ce este de fapt „marele plan verde”

Saikat Chakrabarti este șeful de cabinet al Alexandrei Ocasio-Cortez. Nu demult a fost criticat pentru aparțille sale în public îmbrăcat într-un tricou imprimat cu figura unui admirator al lui Hitler din India, din perioada celui de-al doilea război mondial. Recent, la o întâlnire cu Sam Ricketts (asistentul responsabil de politici climatice al guvernatorului statului Washington), Chakrabarti a admis candid:

Chakrabarti a avut o dezvăluire neașteptată. "Chestia interesantă despre 'Green New Deal' [planul ridicol de combatere a încălzirii globale propus de Alexandra Ocasio-Cortez, n.trad.] este că, inițial, nu a fost deloc ceva preocupat de climă."

Ricketts a recepționat această admisie uluitoare cu o față de pokerist.

“Voi considerați acest plan drept ceva legat de climă? Pentru că noi, în realitate, îl considerăm o chestie cu menirea de a schimba din temelii întreaga economie”, a continuat Chakrabarti.

Admisia lui Chakrabarti

icon-link

O potrivire desăvârșită

UN PROAGANDIST COMUNIST INTERVIEVAT DE UN ADMIRATOR AL COMUNISMULUI. Cu adevărat omul potrivit la locul potrivit: Ioan Mircea Pașcu, propunerea Vioricăi Dăncilă pentru postul de comisar european, examinat de Jean-Claude Juncker. Întrevederea s-a desfășurat într-o atmosferă cordială, tovărășească.

icon-link

Transatlanticul cu cocaină

Procurorii americani au confiscat o navă de containere care aparţine celei mai mari bănci americane, JPMorgan, cu cocaină în valoare de 1 miliard de dolari.

Nava a navigat sub steagul Liberiei şi înainte de a ajunge în Philadelphia a călătorit prin Bahamas şi prin mai multe ţări din America de Sud, potrivit sistemului de tracking.

Ziarul Financiar

icon-link

La Mediterana

LITORALUL NORDAFRICAN. Copii, nu mergeți prea departe în apă, altfel vă răpesc europenii!

icon-link