Categorii
Știri

Audiența CNN pentru luna aprilie anul curent mult în scădere față de aceeași perioadă a anului trecut

CNN a atins cel mai scăzut nivel de succes la public pe tot parcursul anului, potrivit firmei Nielsen Media Research, iar rețeaua de știri a suferit în special în orele de audiență maximă, când se pare că mai mulți americani preferă să vizioneze filmele de pe canalul Hallmark.

Partajare
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

CNN a atins cel mai scăzut nivel de succes la public pe tot parcursul anului, potrivit firmei Nielsen Media Research, iar rețeaua de știri a suferit în special în orele de audiență maximă, când se pare că mai mulți americani preferă să vizioneze filmele de pe canalul Hallmark.

Rețeaua de știri, care a beneficiat de o creștere a succesului la public grație speculațiilor întreținute fervent în ce privește o posibilă conspirație între Trump și ruși, pierde acum numeroși telespectatori, după ce investigația lui Mueller nu a rezultat în dezvăluirile bombă anticipate de CNN.

Potrivit Nielsen Media Research, nivelul de succes la public a scazut cu 26% în aprilie, anul curent, față aceeași perioadă a anului trecut.

Rating-ul MSNBC a scăzut cu 14% în aprilie 2019, comparativ cu aprilie 2018, în timp ce evaluările Fox News au fost în general stabile.

Scăderea bruscă pentru CNN a marcat luna cu cea mai scăzută audiență din octombrie 2015. În categoria de vârstă între 25 și până la 54 de ani, pe care agenții de publicitate o consideră cea mai importantă, luna aprilie 2019 a avut cea mai scăzută audiență din august 2015.

Fox News s-a situat pe primul loc, cu o medie de 2,4 milioane de telespectatori în orele de audiență maximă. Potrivit Nielsen, Fox News a înregistrat același număr de telespectatori și în aprilie 2018.

MSNBC s-a situat pe locul secund, cu o medie de 1,66 milioane de telespectatori, în scădere de la 1,93 milioane în aprilie 2018.

CNN s-a situat pe locul trei, cu 767.000 de telespectatori în orele de audiență maximă, în scădere de la 1.04 milioane în aprilie 2018.

În demografia 25-54 ani, toate cele trei rețele au înregistrat un declin.

Fox News a înregistrat 389.000 de telespectatori în această categorie, urmat de cei 255.000 ai MSNBC și 198.000 ai CNN.

În aprilie 2018 au fost 483.000 pentru Fox, 398.000 pentru MSNBC și 336.000 pentru CNN.

Primele cinci cele mai vizionate emisiuni au fost „Hannity”, cu o medie de 3.086 milioane de spectatori, urmat de „Tucker Carlson Tonight”, cu o medie de 2.834 milioane. Amândouă sunt realizate de Fox News. A treia emisiune a fost „Rachel Maddow”, produsă de MSNBC, cu 2.630 de milioane de spectatori, urmată de alte două emisiuni Fox News: „The Ingraham Angle” cu 2.455 de milioane de telespectatori și „The Five” cu 2.4 milioane.

Cea mai de succes emisiune CNN a fost „Chris Cuomo Primetime”, care a înregistrat în medie 917.000 de telespectatori și s-a clasat pe locul 26 ca număr total de telespectatori, în rândul rețelelor tv de știri prin cablu.


SURSA icon-caret-right   The Hill

0
Partajare
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Emil Borcean

De Emil Borcean

Sunt geolog prin formație universitară și programator software de profesie. Am trăit numeroși ani în Anglia, Canada și Germania. În 2007 am întemeiat patruped:bun biped:rău, unul dintre primele bloguri conservatoare de limbă română. (Titlul parafraza expresia "two legs bad, four legs good" din romanul Ferma Animalelor de George Orwell.)
În anul 2010 am înființat, împreună cu colegii de la blogul Dreapta.net, publicația conservatoare În Linie Dreaptă.
Mă consider un conservator de rând, adică al omului de rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *