Categorii
Știri

Mario Lopez, sau cum funcționează linșajul mediatic al celor care nu aderă fără rezerve la ideologia LGBT

Mario Lopez a turnat gaz peste foc prin comentariile pe care le-a făcut cu ocazia unui interviu recent, în care a sugerat faptul că este periculos ca părinții să le permită copiilor să-și aleagă identitatea sexuală la o vârstă fragedă.

Mario Lopez (născut în octombrie 1973) este un actor american și jurnalist de divertisment. El a jucat în mai multe seriale de televiziune, în filme și piese de teatru de pe Broadway. În perioada recentă a fost gazdă a emisiunii tv de divertisment Extra.

„Dumnezeule, dacă ai 3 ani și spui că simți într-un anumit fel și crezi că ești băiat sau fată, sau orice ar fi cazul… cred că este periculos, ca părinte, să dai curs unor astfel de impresii”, a declarat Lopez pentru comentatorul conservator Candace Owens, în emisiunea ei, după ce Owens a descris tendința de a crește copii transgen drept „ciudată” și „înfricoșătoare”, cu ocazia unei conversații din iunie.

Lopez, în vârstă de 45 de ani, a fost imediat inundat de reacții negative datorită observațiilor sale. Cel mai pregnant a fost un tweet din partea lui Karamo Brown, care este angajat de Netflix ca expert cultural în cadrul emisiunii LGBT numită “Queer Eye”.

„Sunt dezamăgit să citesc comentariile lui Mario Lopez despre părinții care își susțin copiii deschiși față de identitatea lor de gen. Ca asistent social sunt instruit să identific abuzul, sau neglijarea unui copil. Dialogul sănătos și în siguranță cu copiii nu este nici abuziv, nici neglijabil, sau ‘periculos’”.

Karamo Brown a trimis un tweet ulterior, menționând că el nu consideră comentariile respective drept un motiv pentru încheierea carierei lui Lopez.

„Nu cred că Mario Lopez ar trebui „desființat”. Dar cred că ar trebui să i se ofere posibilitatea de a afla de ce comentariile sale sunt dăunătoare pentru tinerii transgen și părinții lor. Mario, sunt gata să vorbesc cu tine, când vei fi și tu.”

Însă carismaticul Lopez s-a grăbit să dezamorseze situația, cerând scuze pentru observațiile sale.

„Comentariile pe care le-am făcut au fost ignorante și insensibile, iar acum am o înțelegere mai profundă asupra răului pe care l-am făcut”, a declarat el miercuri. „Am fost și voi fi întotdeauna un susținător aprins al comunității LGBTQ și voi folosi această ocazie pentru a mă educa mai bine. De acum înainte voi fi mai informat și mai grijuliu.”

Lopez și soția sa Courtney cresc trei copii, pe Gia Francesca de 8 ani, Dominic Luciano de 5 ani și pe Santino Rafael, în vârstă de 3 ani.


SURSA icon-caret-right   Fox News

0
Partajare
  • 139
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Emil Borcean

De Emil Borcean

Sunt geolog prin formație universitară și programator software de profesie. Am trăit numeroși ani în Anglia, Canada și Germania. În 2007 am întemeiat patruped:bun biped:rău, unul dintre primele bloguri conservatoare de limbă română. (Titlul parafraza expresia "two legs bad, four legs good" din romanul Ferma Animalelor de George Orwell.)
În anul 2010 am înființat, împreună cu colegii de la blogul Dreapta.net, publicația conservatoare În Linie Dreaptă.
Mă consider un conservator de rând, adică al omului de rând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *