Categorii
Știri

Veronica Palm, deputat din parlamentul suedez, într-o prestație muzicală bizară

Veronica Palm este un politician suedez socialist în vârstă de 46 ani și deputat în parlamentul suedez din 2002, din partea Partidului Social Democrat. Ea mai deține și funcția de președinte al Comunii Muncitorilor din Stockholm (Arbetarkommun reprezintă organizarea la nivel municipal a acestui partid).

Veronica Palm a participat recent la o reuniune muzicală organizată de grupul feminist Guldfittorna. Ea și diverse membre ale grupului au dat roată unei femei legată la ochi și întinsă pe podea, cântând o melodie de celebrare a sexului feminin, cu versurile: „Păsărica mea, păsărica mea, păsărica mea. Are loc o petrecere în păsărica mea. Se întâmplă ceva minunat. Petrecere. Păsărică. Ceva în păsărica mea. Păsărica pisicuța mea. Păsărica pisicuța mea. Se întâmplă o petrecere în păsărica mea.”

Guldfittorna se autodescrie drept „un grup care militează pentru diversitate atât în privința culorii pielii, cât și religioasă și sexuală. Noi cântăm despre sex și violență pentru a reflecta violența unei lumi dominate de Patriarhat”. De asemenea, corul grupului „exprimă frustrarea feministă”.

Veronica Palm are trei copii și este divorțată din 2013.


SURSA icon-caret-right   Samhällsnytt

0
Partajare
  • 60
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Emil Borcean

De Emil Borcean

Sunt geolog prin formație universitară și programator software de profesie. Am trăit numeroși ani în Anglia, Canada și Germania. În 2007 am întemeiat patruped:bun biped:rău, unul dintre primele bloguri conservatoare de limbă română. (Titlul parafraza expresia "two legs bad, four legs good" din romanul Ferma Animalelor de George Orwell.)
În anul 2010 am înființat, împreună cu colegii de la blogul Dreapta.net, publicația conservatoare În Linie Dreaptă.
Mă consider un conservator de rând, adică al omului de rând.

3 răspunsuri la “Veronica Palm, deputat din parlamentul suedez, într-o prestație muzicală bizară”

In traducere liberă: Este o petrecere in pizda mea :))

Seriously – nu mă mir că e divorțată. Sper că și celelalte :))

De aia este singura chestie care se mai intâmplă acum in pussy-ul lor :))

PS – Sper să nu-mi moderați comentariu pentru licențiozitate, subiectul e tocmai ăsta nu vreau eu să vorbesc urât de capul meu.

O chestie o inteleg, ca si sudanezii care vind de pe cearsaf au intors capul ingretosati.
Ce nu inteleg e
1. alegatorii au trimis-o* acolo ca sa prezinte petreceri in pizda**, sau sa se ocupe de legi/decizii?
si
2. asta chiar face legi?

*, ** Pot fi acuzat de neintersectionalism, ca poate pizda i se identifica cu un barbat negru gay, nu stii niciodata. Si trimis-„o” poate nu e corect ca nu stiu cum e cu pronumele pentru zer, zir, vacacucabinasuedeza etc. sau ce pronume mai e de bonton in ziua de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *